Hoitaa ympäristö kattotuuletin

Kattotuuletin, huonekalut, matkailuvaunujen osat tai lamput ovat netistä ostamalla hyödyllisempää ympäristölle. Kun ostat tuotteita netistä, sinun ei tarvitse ajaa autolla tavarataloon ja myöskään silloin et päästä autosta hiilidioksidia. Pohjoismaissa päästimme vuonna 2016 monta miljoona tonnia hiilidioksidia tavallisen tieliikenteen kautta. Näiden päästöjen vähentäminen on välttämätöntä jotta lapsemme ja lastenlapsemme voivat elää maailmassa ilman savusumua ja muita ilmastonmuutoksia.

Juuri tästä syystä meidän pohjoisasukkaiden on tehtävä enemmän ostoja netin kautta, joten säästymme pitkiltä välimatkoilta edes takaisin tavarataloista. Kaikkien henkilöautojen sijaan jotka ajavat edes takaisin tavarataloihin, riittää että kiitolinjat hakisivat ja toimittasi tuotteet jota ihmiset ovat tilanneet.

Ympäristösuojelun lisäksi nettikaupat tekevät että kaikki tuotteet ovat paljon helpommin saatavina, riippumatta jos asut suurkaupungissa kuin Helsinki, tai pienemmässä kaupungissa kuin Kaulinranta Lapissa. Tämä tuo mukanaan että sekä Helsingin asukas että Kaulinrannan asukas löytävät samat tuotteet, samaan hintaan ja myös saavat tuotteen samana päivänä.

Niin sen sijaan, että ensi kesänä otat auton lähimpään tavarataloon, tilaa netistä ja hae tuotteet samasta liikkeestä joka hoitaa postisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *